À La Carte Restaurant Wine & Dine

Österreichische Küche mit internationalem Touch

Open from November to April! 

 

The stylish and elegant surroundings of our Wine & Dine à la carte restaurant provide the ideal backdrop for a meal to remember. During the winter months diners can look forward to a delicious selection of steaks and other variations from our open charcoal grill.

Highlights include:          

  • Local filet steak        
  • Meat selection from the grill                              
  • Lamb loin
  • Surf & Turf                                 

The dishes made using fresh seasonal ingredients go well with a glass of fine wine from our wine list.

 

Menu

Specials

  • Fondue bourguignonne
  • Fondue chinoise
  • Cheese fondue
  • Raclette
dinner restaurant sölden

Wine is poetry in bottles.

Wines at the Hotel Bergland

Wine is tradition, finesse and culture. Here at the Hotel Bergland in the beautiful Ötztal Valley we have a comprehensive wine list featuring more than 200 wines from near and far.

Wine & Dine a la carte
5.30 p.m. to 11 p.m. (November to April)
Please contact us to make a reservation.
Tel: +43 5254 2240 0

Wine & Dine Fondue & Raclette
5.30 p.m. or 8.30 p.m. (November to April)
Please contact us to make a reservation.
Tel: +43 5254 2240 0

Herausragendes Restaurant in bester Lage im Zentrum Söldens

Neben mit Fingerspitzengefühl interpretierter tiroler Hausmannskost bieten wir in unserem Hotelrestaurant selbstverständlich auch vielfältige Gustostückerl aus der internationalen Küche. Genießen Sie direkt im Zentrum des Ötztals unser berühmtes T-Bone oder Ribeye Steak oder auch eine unserer exzellent zubereiteten vegetarischen Speisen in gemütlicher und gleichzeitig schicker Atmosphäre. Freuen Sie sich auf neue Geschmackserlebnisse inmitten der tiroler Bergwelt und einen top Service, der Ihren Urlaub zu einer einzigen Genuss-Auszeit macht!